Echt Mooij Fotografie.home 1504

Maak een afspraak via mail of bel:

Ik vind iedereen Mooi(j)

Ik ben Arnaud Mooij (1966), portretfotograaf, massagetherapeut, vader van Tiko (2006), auteur/ fotograaf van het koffietafelboek Old Passioned, ex-pensioenadviseur en vrijwillige fotograaf bij Stichting Make a Memory. 

Wie ben ik 

Ik ben zakelijk portretfotograaf sinds 2007 en massagetherapeut sinds 2023.  Voor ik mijn carriere overstap maakte, was ik werkzaam in de verzekeringsbranche.

Missie 

In mijn eigen leven heb ik een bijzonder pad gelopen waardoor ik steeds dichter bij mezelf ben gekomen. Het maakt me authentiek. En dat authentieke aspect laten mijn portretfoto’s van anderen ook zien.  

Mijn missie is om jou te helpen om (meer) zichtbaar te zijn of te worden, middels portretfoto's. En dan wel precies zoals jij bent. Met jouw talenten en kwaliteiten. En het liefst ga ik nog een stap verder en help ik jou de weg terug te vinden naar (nog meer) kracht in jezelf. Soms gebeurt dat bijna vanzelf in onze ontmoeting. Soms help ik jou een handje met prikkelende vragen of een uitgebreide fotoshoot, gericht op jouw ontwikkeling (Essentie fotografie). En natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor het maken van een 'snelle' prachtige zakelijke portretfoto.

Ik werk in een netwerk van verschillende fotografen, met soortgelijke en verschillende disciplines in de fotografie. Zowel in en rond Utrecht, als landelijk.

Wat ontvang je?

Je ontvangt gegarandeerd een prachtige portretfoto, of serie portretfoto's. En veelal ook een aangename ervaring.

Ondernemers, gezinnen en families uit de omgeving van Utrecht of ver daarbuiten zijn bij mij welkom. Ik fotografeer in mijn studio of bij jou op locatie. 

Voor bedrijven fotografeer ik het personeel op locatie. Ik kies de achtergrond en de belichting dan zo, dat nieuwe medewerkers altijd bij mij langs kunnen komen in de studio om daar gefotografeerd te worden, zodat de foto nog steeds in de serie van alle medewerkers past. 

Contact 

Het lijkt me fijn om jou en/of jouw geliefden of collega’s binnenkort te fotograferen. Neem je contact met me op? 

Recensies