Echtmooij 4blok Particulier Gezin 1887
Echtmooij 4blok Particulier Familie 5168
Echtmooij 4blok Particulier Familie 5174
Echtmooij 4blok Particlier Familie 6101

Maak een afspraak via mail of bel:

Gezins en familieportret

Familie- en Gezinsshoot Utrecht eo

De kans is groot dat nu je deze tekst aan het lezen bent dat je op zoek bent naar een fotograaf om jouw gezin of familie te laten fotograferen. Een fotoshoot die leuk, gezellig en spontaan is. Waar er een klik is met de fotograaf en iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de familieshoot tijdens het maken van de portretfoto’s. Zoek niet verder. Wij helpen jou in alle bovenstaande wensen. Waar je maar wilt, in onze studio, op locatie, bij jullie thuis. We helpen je zelfs met het kiezen van een locatie. 

De fotoshoot als cadeau

Bijna altijd is de fotoshoot een cadeau voor opa of oma of beiden. Vanwege een verjaardag of een gelegenheid waar de ouders of grootouders zoveel jaar getrouwd zijn. De (groot)ouders hebben al een paar keer gevraagd om een nieuwe portretfoto van het gezin of van de familie. En het moet natuurlijk wel een verrassing zijn. 

Wij adviseren om de verrassing te veranderen in het creeren van een mooie nieuwe herinnering samen. Nodig de ouders of grootouders lekker mee uit naar de fotoshoot. Het is niet alleen erg gezellig, maar het werkt ook verbindend. Daarnaast heb je dan meteen de mogelijkheid om waanzinnige portretfoto’s van je (groot) ouders te laten maken. En hoe vaak gebeurt dan nu echt? Dus neem je (groot) ouders lekker mee, en maak er een hele fijne middag of ochtend van samen. En bekijk daarna samen de resultaten of kies zelf de leukste foto en laat dat dan de verrassing zijn voor opa en oma. 

Werkwijze

In ongeveer een uur gaan we samen een waanzinnig mooie fotoserie maken. Niet alleen van de familie en het gezin samen met zijn allen, maar ook in de verschillende samenstellingen. Boers en zussen, ouders en iedereen apart. Het zullen deels spontane foto’s worden en ook enkele geposeerde portretfoto’s. Het plezier en de warmte van het gezin zal altijd doorslaggevend zijn bij het maken van de familieportretten. Na afloop ontvangen jullie een webalbum met daarin de geselecteerde foto’s. Jullie kunnen dan zelf een keuze maken welke foto’s jullie graag wensen te ontvangen. 

Bij de familiefotografie en gezinsfotografie zitten standaard 20 hoge resolutie foto’s die jullie digitaal ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om extra afdrukken of digitale bestanden te bestellen. Er zijn verschillende pakketten. 

Boek Vandaag Nog Uw Gezinsfotoshoot of Familiefotoshoot

Bent je klaar om jouw dierbare momenten vast te leggen en onvergetelijke herinneringen te creëren? Neem vandaag nog contact op met Echt Mooij Fotografie om uw familieshoot of gezinsshoot te boeken. Samen maken we foto’s en herinneringen die je voor altijd zult herinneren. 

Portfolio Gezins en familieportret

Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier Particulierportret Groepsportret 4166
Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier Particulierportret 6979
Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier Particulierportret 7866
Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier Particulierportret 0150
Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier Groepsportret 8675
Echt Mooij Soorten Fotografie Particulier6 7751