Echtmooij 4blok Groep 6097
Echtmooij 4blok Groep 5397
Echtmooij 4blok Groep 1239
Echtmooij 4blok Groep 0222

Maak een afspraak via mail of bel:

Groepsportret

Zakelijke Groepsportretten die Je Team Laten Stralen

Je wilt zichtbaar zijn met jouw team, jouw afdeling of jouw bedrijf.  Het vastleggen van de unieke dynamiek en verbondenheid van jouw team is belangrijk voor het versterken van jouw zakelijke identiteit en wellicht zelfs voor de onderlinge verbinding.

Laat Jouw Team Schitteren met Onvergetelijke Groepsfoto's

Wij helpen je om met onze jarenlange expertise in zakelijke fotografie om sprankelende groepsportretten te maken die de spirit van jouw team perfect vastleggen. En wellicht zelfs de spirit verhogen. Want het maken van een groepsfoto kan ook een belevenis worden.

Een Moment van Verbinding Vastgelegd

Een groepsfoto is meer dan alleen een afbeelding; het is een momentopname van de samenwerking, de energie en de kracht van jouw team. Dit wordt vastgelegd met een frisse en sprankelende benadering. Op de groepsfoto zal ieder lid van jouw team stralen en de onderlinge verbondenheid duidelijk naar voren komen.

Jouw Team, Jouw Verhaal

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, en jouw team is een essentieel onderdeel van dat verhaal. Met onze groepsfoto's brengen we de unieke persoonlijkheden en talenten van jouw teamleden tot leven. Of het nu gaat om een formele zakelijke setting of een informele bedrijfsuitje, we creëren foto's die jouw team laten stralen en jouw bedrijfscultuur weerspiegelen.

Gebruik de groepsfoto als kracht van visuele storytelling. Onze groepsfoto's zijn namelijk niet alleen afbeeldingen, maar verhalen die de kern van jouw bedrijfscultuur vastleggen. Door jouw team te laten zien in een positief licht, versterken we jouw zakelijke identiteit en trekken we de aandacht van potentiële klanten en partners. En ondertussen kan de onderlinge band zelfs worden verstevigd.

Bijzondere Workshop voor Teams

Heb je nog ruimte in jullie programma, overweeg dan onze workshop (ongeveer 2 uur) voor teams om de onderlinge band te verstevigen. Een workshop over lichaamstaal, vol plezier en voor degene die het willen zien, met inzichten, persoonlijk of in team verband.

De workshop is licht actief, met humor en ook zeker met verbinding. Het mooie is dat aan het begin iedereen start met zweet in de handen en na afloop iedereen enorm geinspireerd is en blij met de workshop en inzichten.

Na de workshop is er ruimte voor het maken van individuele portretten en een groepsportret. Ook is het mogelijk om een dagdeel te laten verzorgen door ons. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak Jouw Teamfoto's Onvergetelijk

Ben jij klaar om jouw team te laten stralen met onvergetelijke groepsfoto's? Neem vandaag nog contact op met Echt Mooij Fotografie om jouw zakelijke groepsportretsessie te plannen. Samen creëren we beelden die de spirit en verbondenheid van jouw team vastleggen en jouw zakelijke succes bevorderen.

Portfolio Groepsportret

Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Groepsportret3 1043
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Groepsportret3 4018
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Groepsportret3 4023
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Groepsportret4 8729
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Groepsportret 9535
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Zakelijk Groepsportret1 5270