Echtmooij 4blok Medewerkers 8945
Echtmooij 4blok Medewerkers 8389
Echtmooij 4blok Medewerkers 7891
Echtmooij 4blok Medewerkers 2559

Maak een afspraak via mail of bel:

Medewerkers fotografie

Zakelijke Profielfoto’s van je medewerkers

Je wilt een portretfoto van jouw medewerkers, op kantoor of op jouw evenement. Een goede portretfoto van elke collega voor op jouw website, smoelenboek of wie is wie. Dit is geen probleem: Wij doen dit graag voor jou. We hebben hier jarenlange ervaring mee, bijvoorbeeld voor De Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht en Ordina.

Werkwijze:

Na een eerste afstemming over jullie wensen en akkoord op de offerte, plannen we een datum of meerdere data die het best passen in jullie agenda. Van te voren stemmen we onderstaande zaken af, zodat iedereen in de organisatie op de hoogte is van wat ze kunnen verwachten en er geen verrassingen zijn. Na afloop ontvangen jullie van iedere medewerker een portretfoto of profielfoto.

Voorbereiding op de Portret fotoshoot:

Portretfoto’s zijn er in alle soorten en maten. Om de fotografie zo soepel mogelijk te laten verlopen bespreken we graag een aantal opties met jullie door, zoals:

Achtergrond

Kiezen jullie voor een egale witte of donkere achtergrond? Of gebruiken we juist het pand als achtergrond voor de portretfoto’s. Wij denken graag met jullie mee. Wij kunnen verschillende voorbeelden tonen zodat jullie vooraf een goede inschatting kunnen maken welke opties het beste bij jullie passen.

Kledingkeuze

Laten jullie de medewerkers vrij in hun keuze, of sturen jullie de medewerkers aan door ze bepaalde opties te geven. Wij helpen jullie met het voorbereiden en tips over het inlichten van de medewerkers en collega’s qua kleding indien gewenst.

Portfolio medewerker fotografie

Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker4 4315
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker2 7702
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker4 5508
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker1 7787
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker3 4162
Echt Mooij Soorten Fotografie Zakelijk Medewerker1 7384