De tovenaar van Vleuten
24 september 2014
Portretfoto van de dag: Ali B
17 december 2014
Toon alles

Workshops persoonlijke ontwikkeling en fotografie

echt-8350

 

Ik verzorg verschillende workshops, die ik op locatie geef. Hierin is fotografie slechts een randvoorwaarde. De insteek is veel meer gericht op persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk komen de deelnemers thuis met een prachtige foto en een nieuwe ervaring of inzicht rijker.

Dit zijn mijn bedrijfsmatige  fotografieworkshops:

1) In de camera: Onze nonverbale communicatie bepaalt in grote mate de manier waarop er door anderen naar ons wordt gekeken en op ons wordt gereageerd. Gezichtsmimiek speelt daar een belangrijke rol. En ook al kijken we dagelijks talloze malen in de spiegel, de vraag is of we echt zien wat we uitstralen. Tijdens deze fotografieworkshop leer je eigen over non-verbale communicatie en neem je een prachtig zelfportret mee naar huis. Deze foto workshop past heel goed bedrijfsdag met ontspanning, zingeving en diepgang. Lengte van de foto workshop: 1,5 uur.

“Ha Arnaud,

Dank je wel voor de mooie foto,

Heb het een heel bijzondere workshop gevonden, en of het mij wat heeft gebracht behalve de mooie foto? Jazeker… vond het heel bijzonder. Nogmaals bedankt en ik moet zeggen dat ik om me heen op de werkvloer en in privé nu ook anders naar mensen kijk…misschien echt kijk!

Vriendelijke groet,

Wilma”

2) De kracht van verbinding

Foto’s en fotografie in een workshop die gaat over verbinding, contact maken en elkaar echt zien. Je leert zichtbare effecten te zien en te voelen van ‘echte’ communicatie. En zelf word je ook zichtbaar gemaakt! Je ontvangt een prachtige portretfoto, die je vrij mag gebruiken. Lengte van de verdiepingsworkshop met fotografie: twee uur.

Prettige sfeer. Goed om meteen foto’s te laten zien en niet alleen in woorden proberen te omschrijven. Wat interessant dat bijna iedereen het vervelend vindt om op de foto te gaan! Hoe zou dat komen? ” Annemiek

 

3) De kracht van een goede profiel- of LinkedIn foto

We zijn digitaal zichtbaar, via  LinkedIn, Facebook, Google+, WhatsApp: allerlei websites en systemen vragen je om een profielfoto van jezelf te plaatsen. En misschien sta je ook op de foto op de site van jouw eigen bedrijf of in een brochure, of op de achterkant van jouw eigen boek.

Deze workshop geeft antwoorden op: Waar moet je nu op letten als je mooi op de foto wilt? Wat zijn mogelijkheden om jezelf op een bepaalde manier te profileren? Maar ook: wat zijn de valkuilen? Waar gaan sommige foto’s de mist in? Wat de kracht van fotografie is, waaraan je goede foto’s herkent en waar een goede profielfoto aan moet voldoen. Lengte van de workshop: 1,5 uur

“Ontzettend leuk en leerzaam! Met veel interactie, voorbeelden, beeld en zelf oefenen! Juliette”

4) (persoonlijke ontwikkeling &) fotografieworkshop op maat gemaakt!

 

Neem contact met me op zodat we samen kunnen bepalen of deze wolshops passen bij uw wensen. Klik hier, voor het maken van een afspraak. Of bel 06-553 00 589

 

 

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag