De Rimpeling, fotografie zonder maskers
4 juni 2017
De Rimpeling, coachende fotografie die jouw leven kan veranderen
3 november 2017
Toon alles

Ik wil 200 jaar worden

200 jaar worden, dat wil ik wel! 200 jaar oud worden. Zou jij dat willen?

 

Marianne wel. Glimlachend zwaait ze al naar me als ik aan kom lopen. Vandaag ga ik haar fotograferen voor ons project Old Passioned. Marianne vindt alles leuk in haar leven, als het maar actief is; lopen, fietsen zwemmen, schilderen, vrijwilliger zijn in het bejaardentehuis en meer. Er zijn maar twee dingen die Marianne niet leuk vindt: slapen en stil zitten. 

 

“Ik heb gewoon geen tijd”, zegt ze en lacht, want dit verwacht ik van een drukke 30-er of 40-er, maar niet van een 90 jarige. “Ik zou zo graag 200 jaar worden, dan heb ik ten minste nog tijd om allemaal te gaan doen, wat ik nog graag zou willen”. Marianne laat haar agenda zien. Helemaal vol staat deze. En dan staan haar ‘gewone activiteiten’, zoals zwemmen er niet eens in. Deze week doet ze weer mee aan de Nederlandse kampioenschappen.

 

Als ik weg ga vraag ik of ik Marianne een knuffel mag geven. “Wel tien, zegt ze lachend”. 

 

Meer weten? Old Passioned is een prachtig foto- en videoproject van Arnaud Mooij en Hans den Hartog Het boek en de film  zijn te bestellen: https://lnkd.in/gAFx62n En met de aankoop ondersteun je direct het Nationaal Ouderenfonds. 

 

Of help je met crowdfunding van het boek:  https://lnkd.in/gcUUrVk

 

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag