vader en zoon

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kan ik aanpassen naar jouw wens. Op maat. Voor mijn basisdiensten heb ik een vaststaande werkwijze (zie hieronder). Heb je een vraag? Neem vooral contact met mij op.

Profielshoot familie/gezin

Op locatie of in de studio

Mijn fotostudio in Utrecht / Maarssen zit aan een prachtig oud park op Buitenplaats Doornburgh. Als het weer het toelaat, kunnen we ook in het park (een deel van) de serie foto’s maken. Ik zorg dat jullie op je gemak zijn en dan gaan we aan de slag. Eerst samen op de foto en vervolgens in verschillende samenstellingen om uiteindelijk van iedereen ook nog een individueel portret te maken.

Als de tijd het toelaat, kunnen we ook nog een kledingwissel inlassen halverwege.

In mijn fotostudio in Utrecht / Maarssen fotografeer ik groepen tot 8 personen. In een uur tijd maak ik een prachtige serie van jullie met een donkere (en) of een lichte achtergrond. Grotere groepen fotografeer ik buiten in het park of op andere locaties, afhankelijk van wat jij of jullie wensen.

Uit de gemaakte fotoserie selecteer ik de mooiste foto’s. Ik lever het webalbum van de geselecteerde foto’s aan per mail. Jullie kunnen dan thuis op je gemak de keuze maken van de foto’s die jullie graag als afdruk of digital willen ontvangen.

Komen jullie bij elkaar op locatie voor een speciale gebeurtenis, dan kan ik natuurlijk ook naar jullie toekomen. Ik rij door heel Nederland en daarbuiten.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op.

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag