Portretfoto / LinkedInfoto van de dag
18 september 2016
Foto op de kist
4 juni 2017
Toon alles

De Rimpeling, Laat je zien zoals je bent!

 

De Rimpeling.

Laat je zien, zoals je bent!

In 2016 onstond er meer en meer persoonlijke fotoshoots, met als hoogtepunt de fotoshoot van Vivian. Vivian is 40 jaar, gescheiden en wilde een piketpaaltje slaan om een nieuwe start te markeren. In de fotoshoot liet ze zichzelf zien, precies zoals ze was. En na afloop vertelde ze mij dat de verbinding, de fotografie en de tijd voor haarzelf een rimpeling in haar haar leven hebben betekent. Dit is voor mij reden geweest om dit in een vorm te gieten. Een fotoshoot van een ochtend helemaal voor jou. Om jouw kracht, kwetsbaarheid, plezier, vrouwelijkheid en sensualiteit  te voelen en te laten zien. Een reis naar jezelf op zoek naar jouw grenzen van jouw comfortzone. Je laten zien en gezien worden. Helemaal in het nu zijn, zodat het resultaat niet meer belangrijk is.

In deze ochtend werk ik natuurlijk met mijn camera, maar ook met meditatie en visualisatie. In een tijdsbestek van ongeveer 3 uur, doorlopen we jouw comfortabiliteit, vertrouwen, kracht, kwetsbaarheid en sensualiteit. Tussentijds maak ik prachtige foto;s van jou.

Uit de serie foto;s kun je drie groot formaat digitale foto;s kiezen die jou helpen om jouw kracht en kwetsbaarheid te herinneren, of gewoon welke foto;s je het mooist vindt.

Dit is wat een klant schreef over “De Rimpeling”

Me, myself and I
Arnaud vroeg mij of ik zin had in een bijzondere sessie. Het idee was om een fotosessie te maken, waarin de aspecten ontspannen zijn, kracht, sensualiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen uitgebeeld zouden worden. Ik zit momenteel in een bijzondere fase vol veranderingen, pijnlijk maar ook bevrijdend mooi, dus ik zei direct ja! Hoe dichter de shoot kwam des te meer voelde ik spanning. Kan ik dat wel, hoe moet ik poseren, wat als er geen mooie foto’s ontstaan …
Mijn comfort zone was flink bezig, de muren omhoog te trekken. Ik ken Arnaud van verschillende sessies en ik wist dat ik hem kan vertrouwen, maar kon ik ook mezelf genoeg vertrouwen? Wat er die dag ontstond was een fantastisch mozaïek van mezelf. Een reis naar mijn verschillende diepten, lagen en facetten, die een geheel zijn, die mij maken zoals ik ben. Echt een reis naar binnen met een prachtige reisdocumentatie. Ik kreeg alle ruimte om te beslissen, hoe ver ik wou gaan en wat we gingen doen. Vóór begin van de opnames van elk thema deden we een oefening, een meditatie en stiltemoment, om juist de thema-energie op te wakkeren. Ongelooflijk hoe vaak ik mezelf deze ochtend tegen kwam en hoe ik toch durfde, mijn comfort zone met lichtsnelheid te doorbreken. Deze fotosessie is een documentatie van de vrouw, die ik op dit moment ben. Sterk, gevoelig, energiek, kwetsbaar, eerlijk en sensueel.
De ervaring en de foto’s zie ik als anker voor de komende tijd van verandering. Hartelijk dank Arnaud voor deze waanzinnige kans, jouw vertrouwen en kunnen, dat je die dag in dienst van mijn bloei hebt gesteld.

 

Mail me op info@echtmooij.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Tot snel in mijn fotostudio!

Warme groet
Arnaud

 

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag