Portretfoto van de dag
15 mei 2013
Portretfoto van de dag
12 juni 2013
Toon alles

Portretfoto van de dag

Femke Groothuis heeft bij mij een serie foto’s laten maken voor de promotie van haar geweldige idee om de belasting te verschuiven van arbeid naar grondstoffen om zo de economie een stimulans te geven, en dat er zorgvuldiger met onze schaarse grondstoffen wordt omgesprongen. Zie ook haar website: http://www.ex-tax.com/

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag