De jonge vrouw met het oranje haar (samen in verbinding)
26 april 2015
Familiefeest
28 mei 2015
Toon alles

Mooie Ouderen

Onlangs heb ik een ouder echtpaar mogen fotograferen. Het was een cadeau van hun zoon. Nadat ze lekker koffie hebben gedronken in Utrecht stad, heb ik ze opgehaald op station Terwijde. Het was een mooie, intieme en ook vrolijke ontmoeting. Hun zoon schreef deze prachtige woorden:

 

“Hi Arnaud,

Wat een geweldige reportage – complimenten en veel dank voor je professionaliteit!
Mijn ouders zijn helemaal verrukt met het resultaat. Ze kwamen ook erg enthousiast het hele verhaal vertellen, afgelopen maandag. En ja, uiteraard mag je foto’s gebruiken voor je project “mooie ouderen”, de permissie is zojuist door hen gegeven 😉 Ze gaan de komende dagen gebruiken om op hun gemak keuzes te maken. Ik regel vervolgens bij jou een mooie afdruk in een lijst zodat ze er elke dag van kunnen genieten (en de rest van de familie).
Overigens hebben zij ook al een paar andere senioren verteld over hun avonturen bij jou en het zou dus zo maar kunnen dat er nog mooie koppen  jouw richting uit komen… Ze zitten hier met zo’n 100 m/v zelfstandig wonende ouderen op een kluit, dus het klept zich snel door 😉

Hartelijke groet,

Carl”
Wil jij ook een mooie serie foto’s van jouw ouders, bel me dan op 06-553 00 589 of mail naar info@echtmooij.nl
Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0249 Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0267 Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0364 Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0322 Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0575Mooie_ouderen_Echt_Mooij_Fotografie-0550 
Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag