In een fractie van een seconde bepaal jij of je dit artikel het lezen waard vindt.
25 november 2013
Portretfoto van de dag
6 maart 2014
Toon alles

Korting LinkedIn profielfoto

Professionele linkedin profielfoto van € 89,- voor € 60,50,- (inclusief 21% BTW)

Netwerken lijkt op dit moment een trend te zijn. Er zijn meer zelfstandigen en zzp’rs dan ooit. Naast het elkaar ontmoeten op netwerkbijeenkomsten is internet ook een plaats waar genetwerkt wordt. Op vele netwerksites, zoals bijvoorbeeld linkedin, xing of hallo kun je een speciaal profiel aanmaken om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Een aspect hiervan is een profielfoto. En een goede profiel foto is erg belangrijk.

Beeld is in deze tijd van (snelle) communicatie erg belangrijk. Logisch zou je zeggen. Foto’s en beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden.

Hoe logisch het ook lijkt, in de praktijk zie je dat er aan foto’s en beeld vaak niet voldoende aandacht wordt besteed.

We kennen allemaal de onscherpe foto’s op Funda en marktplaats. Of het vakantiekiekje als profielfoto op linkedin. Eigenlijk is dit onbegrijpelijk. Veel mensen besteden wel veel tijd en aandacht aan hun linkedin beschrijving. En dan is het vreemd dat deze aandacht niet of nauwelijks naar de foto uitgaat. En juist op linkedin is een goede foto erg belangrijk, want een goede foto zorgt ervoor dat potentiële klanten en opdrachtgevers sneller vertrouwen in je krijgen.

Dus zorg voor een goede foto. En waaraan moet een goede foto dan voldoen?

1)   Zorg voor een foto waar je goed herkenbaar opstaat. Snij jouw foto goed uit, zodat je gezicht het grootste deel van de vierkante foto beslaat.

2)   Zorg voor een rustige foto.

3)   Kies voor een neutrale achtergrond bij voorkeur in 1 kleur

4)   Zowel een zwart-wit foto als kleuren foto kunnen prima voldoen.

5)   Kies voor een heldere foto, waarop met name jouw ogen goed zichtbaar zijn.

6)   Dezelfde foto gebruiken voor verschillende netwerksites, zorgt voor herkenbaarheid.

7)   Als je op wilt vallen kun je kiezen voor een afwijkend standpunt.

8)   Kies GEEN vakantiekiekje.

9)  Draag kleding die bij jou en bij de door jou gewenste uitstraling past. Zorg dat je je comfortabel voelt in jouw kleding. Dit straal je uit op de foto.

 

Wil je kennismaken met mijn manier van werken, of heb je een goede professionele profielfoto nodig, neem dan contact op met me voor het maken van een afspraak.

Ik heb momenteel een aktie voor het maken van een LinkedIn profielfoto:

Van € 109,- voor € 60,50 inclusief BTW. De profielfotoshoot vindt tijdens kantooruren plaats in mijn studio in Utrecht (vlakbij de A2, met voldoende gratis parkeerruimte voor de deur). Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

In 15 minuten maak ik een kleine serie van je van ongeveer 15 verschillende foto’s. Deze serie plaats ik met mijn logo op een aparte pagina op mijn website. Jij ontvangt de link naar dit webalbum zodat je op je gemak een keuze kunt maken. Als je jouw keuze hebt doorgegeven, dan krijg je van mij de factuur. Na betaling mail ik jouw de gekozen foto(s).

Heb je veel bevriende ondernemers en komen jullie ergens met zijn allen bij elkaar, dan kan ik in overleg ook naar jullie toekomen voor deze speciale actie.

Ik maak dan een echt mooije profielfoto van je voor linkedin of andere sociale media.

Ik zie je graag binnenkort in mijn studio. Wil je een indruk zien hoe kleuren de foto kunnen bepalen, kijk dan op onderstaande voorbeelden.

Mail of bel me nu om een afspaak in te plannen. info@echtmooij.nl, 06-553 00 589

Arnaud Mooij

 

linkedin Echt_Mooij_fotografie-8395linkedin Echt_Mooij_fotografie-8431linkedin Echt_Mooij_fotografie-8296linkedin Echt_Mooij_fotografie-8606

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag