Jaaroverzicht 2019
30 december 2019
kunst foto, art photo
Een muis en 100 vliegen
9 december 2021
Toon alles

jaaroverzicht 2020

beste wensen Echt Mooij Fotografie

 

Ik wens jou een magisch en avontuurlijk 2021.

2020
Een jaar waar ik weer veel geleerd heb over mezelf. Ik heb gezien dat ik de bevestiging veelal in de buitenwereld zoek en heb er hard aan gewerkt om mijzelf meer te waarderen en lief te hebben. Ik had er dan ook alle tijd voor in 2020. Ondanks een aantal rustige maanden heb ik tot mijn grote vreugde vele malen De Rimpeling heb mogen doen. De fotoshoot waar je jezelf laat zien gedurende een hele ochtend.

Dankbaar
Ik blijf zo dankbaar dat ik de mooiste baan in de wereld heb, die ik kan bedenken. Fotograferen, verbinden, mensen blij maken en inzicht geven in zichzelf middels mijn foto’s en mijn sessies lichaamswerk. Voor mij blijft het een groot cadeau!

Inspiratie
Graag wil ik jou inspireren aan de hand van een kleine selectie van mijn foto’s uit 2020 om ook jouw dromen waar te maken in 2021. Ik heb er een korte nieuwjaarswens van gemaakt voor jou.

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag