vader en zoon
De vader zoon relatie
30 oktober 2019
beste wensen Echt Mooij Fotografie
jaaroverzicht 2020
5 januari 2021
Toon alles

Jaaroverzicht 2019

 

 

2019
Voor mij is 2019 een bijzonder jaar geweest. Het is een jaar geweest van loslaten en van vinden.

Het belangrijkste moment in 2019 is begin mei geweest. Het moment dat mijn zoon helaas geheel bij zijn moeder is gaan wonen. Vlak daarvoor ging mijn relatie na 3 jaar uit. En had ik gedoe rondom mijn huis. Het eerste half jaar heeft veel los gemaakt bij mij.

Het tweede half jaar heeft veel rust gegeven. Hele fijne foto opdrachten, tijd voor mezelf, een nieuwe liefde, een nieuwe website , mijn opleiding lichaamswerk (Rebalancing), waarvan ik bewust en onbewust elementen heb geintegreerd in mijn fotografie, met name in de verbinding.

Dankbaar
Ik blijf zo dankbaar dat ik de mooiste baan in de wereld heb, die ik kan bedenken. Fotograferen, verbinden, mensen blij maken en inzicht geven in zichzelf middels mijn foto’s. Voor mij is het een groot cadeau!

Inspiratie
Graag wil ik jou inspireren aan de hand van een kleine selectie van mijn foto’s uit 2019 om ook jouw dromen en wensen waar te maken in 2020. Ik heb er een korte nieuwjaarswens van gemaakt voor jou. Klik op bovenstaande foto om de presentatie te starten. Ik vind het leuk als je deze video deelt of een reactie achter laat bij de video of hier.

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag