Portretfoto Mooie ouderen ANBO 50 plus beurs
15 september 2013
Korting LinkedIn profielfoto
16 januari 2014
Toon alles

In een fractie van een seconde bepaal jij of je dit artikel het lezen waard vindt.

Het is daarom van groot belang dat de tekst en de foto’s elkaar versterken.

Ervaring leert dat een goede zakelijke (portret) foto de aandacht trekt en de aandacht van de lezer langer vasthoudt. Een goede foto kan er zelfs voor zorgen dat een artikel gelezen wordt. Want de lezer bepaalt in een fractie van een seconde of hij het artikel gaat lezen of niet. En de keuze voor het wel of niet lezen van het artikel of magazine wordt medebepaald door de keuze van de foto bij het artikel. Sluit de foto aan bij het stuk en uw doelgroep. Er wordt veel gebruik gemaakt van stock foto’s in magazines en bedrijfsbladen. Maar deze foto’s zijn het vaak ‘net niet ‘. Ze zijn te Amerikaans of passen net niet bij jouw doelgroep of ze versterken de tekst niet. Je herkent dit vast wel.

De oplossing. Foto’s laten maken in opdracht.

Samen met mij kom je tot een afstemming welke foto’s passen bij jouw doelgroep. Om de kosten niet al te veel op te laten lopen is het mogelijk om een kleine database aan foto’s te laten maken, waardoor je even of lang vooruit kunt. Omdat je veelal niet zelf bij de fotoshoot aanwezig bent, maak ik niet alleen foto’s die passen binnen de opdracht maar ook extra foto’s die ik van toepassing vind of die ik mooi vind om te maken. Deze extra foto’s worden toegevoegd aan de selectie waaruit je de foto’s voor het bedrijfsblad of magazine kunt kiezen.

Het resultaat is dat je nauwelijks omkijken hebt naar de fotografie en altijd verzekerd bent van prachtige zakelijke portretfoto’s. Ik werk nauw samen met diverse fotografen, en andere creatieven, die jou mede kunnen ondersteunen.

Laten we er samen voor zorgen dat de lezer in een fractie van een seconde besluit om jouw artikelen en bedrijfsmagazine te gaan lezen.

En jij, jij hebt dit artikel dus gelezen. Laat je me hieronder weten in een reactie waarom je dit hebt besloten dit artikel te lezen?

 

Hartelijke groet

Arnaud mooij
Echt mooij fotografie
Info@echtmooij.nl

06-553 00 589

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag