Jaaroverzicht 2015
11 januari 2016
Old Passioned
5 april 2016
Toon alles

Ieder bedrijf zijn eigen stockfoto database!

blog4

Je kent het vast wel. Je wilt een nieuwe folder laten maken voor jouw bedrijf of product en ga dan maar eens een goede stockfoto vinden. In het oerwoud aan foto’s is het vaak erg lastig de juiste foto te vinden. En dan zijn de foto’s ook veelal op Amerikaanse leest geschoeid. Met een net te grote witte glimlach. Of de foto’s zijn het vaak: ‘net niet’. Of de door jou gekozen foto’s worden net nadat je ze hebt aangeschaft, in de nieuwe brochure lijn van de concurrent gebruikt.

Er is een prachtige oplossing hiervoor!blog5

Vorig jaar hebben meerdere organisaties gekozen om zelf een eigen stockfoto database op te zetten. Een database met foto’s voor nieuwsbrieven, website, brochures of posters. En alle foto’s zijn vrij van gebruik. In enkele dagdelen heb ik alles gefotografeerd wat de betreffende partijen graag wensten: portretten, gebouwen, werksituaties en sfeerbeelden.

blog8

Een voorbeeld hiervan is het organisatieadviesbureau SeederDeBoer. Voor hen heb ik alle 50 personeelsleden, het management, het pand, mensen aan het werk, en buitenfoto’s mogen maken. De foto’s zijn gebruikt in o.a. hun eigen website, maar ook voor de wervingsfolders voor nieuw personeel en voor de nieuwsbrieven. Kijk maar eens op hun site: www.seederdeboer.nl

“Wij vinden het belangrijk dat onze website laat zien wie wij zijn als bedrijf. In plaats van standaardstockfoto’s brengen we liever onze eigen collega’s in beeld, dat vinden we authentieker. De foto’s van Arnaud passen goed bij onze huisstijl en geven de website-bezoeker een goed beeld van SeederDeBoer!”

Als dit voor jou of jullie bedrijf ook interessant is, bel me dan op 06-553 00 589 of stuur een e-mail op info@echtmooij.nl

blog6

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag