Echt mooij in het Droomboek
6 september 2013
Toon alles

Eerste digitale expositie


DIGITALE EXPOSITIE ‘MOVING’

Vol trots kondig ik mijn digitale expositie ‘Moving’ aan. Deze kunstserie is momenteel op unieke wijze te zien en te koop in Mediaplaza (in de Jaarbeurs) te Utrecht. Een expositie over het ritme van het stadse leven. De foto’s zijn ook genomen in Utrecht. Sommige mensen hebben er al een sport van gemaakt te ontdekken waar de foto’s precies zijn gemaakt. De 20 foto’s worden op lichtschermen getoond. Enkelen tot wel  2 bij 3 meter. Ik heb gemerkt dat de foto’s verschillende groepen mensen aanspreken, zoals mensen die houden van het moderne stadsleven, kunstliefhebbers, Utregters en ondernemers en particulieren die graag iets mooijs aan de muur willen. De fotoserie is voorzien van geweldige teksten van Renate van der Tuuk.

Arnaud Mooij heeft het alledaagse leven gegrepen in een bewegend relaas met zijn kunstige fotografie. Het ritme van het leven is de schoonheid van deze creatie.

De foto’s van Arnaud Mooij zijn als momentopnames van een individueel leven dat door ieder waarneembaar is en samen wordt beleefd. Al zijn het niet alleen zijn foto’s die door middel van een kalm, overwogen en deskundig ritme de aandacht van de waarnemer hypnotiseren, zo ook wekt de perpetuum mobile van deze digitale expositie de emotie uit een sluimering. Iedere foto leeft een eigen leven en vertelt een uniek verhaal. Als een ingehouden ademhaling, houdt Arnaud de proza van het alledaagse leven een moment langer vast door het dan los te laten en over te gaan in de volgende dorstige teug.’

Wanneer: de komende maanden tijdens kantooruren

Waar:       Croeselaan 6 (Entree Oost), 3521 CA Utrecht

Mediaplaza, in de Jaarbeurs, 2 roltrappen omhoog en meteen rechts

routebeschrijving

Wil je al een paar kunstwerken zien? klik dan hier:

Ik ben benieuwd naar jouw reactie.

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag