Familiefeest
28 mei 2015
Old Passioned
3 juli 2015
Toon alles

Een intens mooi kado

Dankbaar.

Iedere dag ben ik dankbaar, blij en gelukkig dat ik mijn passie mag leven. En mijn droom iedere dag weer stap voor stap mag verwezenlijken. Mijn droom, dat er van alle ouderen in Nederland er een mooie portretfoto is of komt.

Voor een thuiszorg organisatie in het Noorden van NL mag ik regelmatig foto dagen organiseren voor ouderen. Alle senioren leden kunnen zich dan inschrijven voor een fotoshoot, inclusief koffie en gebak op een prachtige locatie ergens in Friesland.  Het is een feest om met al deze ouderen in contact te gaan, plezier te hebben, geraakt te worden en hen te raken met mijn foto’s.

Bij de thuiszorg organisatie zat deze keer 1 medewerkster die haar ouders de fotoshoot kado heeft gegeven. En het werd een mooi kado aan haarzelf.

 

“Hallo Arnaud,

Graag wil ik je bedanken voor de prachtige middag in Grou tijdens de fotosessie.

Wat is het geweldig om dit te kunnen doen. Wat waren we benieuwd naar het resultaat ! We waren alle drie enorm onder de indruk van hoe jij met ons en met de andere oudere mensen omging, het raakte ons allemaal !

Bedankt !

Gisteren hebben zowel mijn ouders als ik jouw foto’s ontvangen. Wat zijn ze prachtig! Ook mijn broer en zus waren er heel blij mee om onze ouders zo mooi te zien. We herkenden er heel veel in, het gaf ons flitsen van heel veel herinneringen en momenten die we in onze levens samen met onze ouders hebben gedeeld,  ze hebben ons echt geraakt !

Hartelijk dank voor dit intens mooie kado !

vriendelijke groeten, Wilma ”

 

foto_handen_senioren_ouderen.echtmooij-1254.1

 

Wil jij jouw zelf ook zo’n intens mooi kado geven, of heb je interesse in een samenwerking of wil je helpen met de verspreiding met mijn droom, neem dan contact met me op. 06 – 553 00 589 of info @ echtmooij.nl

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag