Portretfoto van de dag
5 augustus 2013
Portretfoto Mooie ouderen ANBO 50 plus beurs
15 september 2013
Toon alles

Echt mooij in het Droomboek

Mijn droom “van iedere oudere een mooie portretfoto” staat op bladzijde 39 van het Droomboek dat 5 september is aangeboden aan koning Willem Alexander. Ik was erbij en heb zelfs nog kort met het koningspaar mogen spreken. Een bijzondere ervaring. Ik hoop dat door de media aandacht het bewustzijn in Nederland vergroot wordt van het belang van een goede portretfoto van onze dierbare (oudere)

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag