Portretfoto van de dag
6 maart 2014
Portretfoto van de dag
11 april 2014
Toon alles

7 jaar portretfotograaf

NU GRATIS NABESTELLINGEN BIJ EEN FOTOSHOOT!!!!
1 maart 2007 heb ik de overstap gemaakt naar portretfotografie. Dus dat is nu 7 jaar geleden. Dit vier ik en liefst samen met jou.Normaliter kost een particuliere fotoshoot bij mij € 150 en kun je de afdrukken erbij bestellen.Nu krijg je van mij voor € 143 gratis aan nabestellingen als je de fotoshoot boekt en betaalt voor 7 april 2014. Je kunt dus kleine afdrukken bestellen, of juist een groot canvasdoek, of een combinatie van beiden. En alle nabestellingen met een gezamelijke waarde tot € 143 zitten dus in de prijs van de fotoshoot begrepen.

Dus voor € 150 kun je  helemaal klaar zijn. Wil je precies weten wat je voor € 143 kunt aanschaffen, kijk dan op de prijslijst: http://www.echtmooij.nl/download_prijslijst.html

Boek en betaal in maart 2014 een particuliere fotoshoot van 45 minuten in mijn studio of op het strand van de Haarrijnseplas.
bel: 06 – 553 00 589 of mail me info@echtmooij.nl Ook voor mijn zakelijke acties!
graag tot snel

 

Share

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Ik hou je op de hoogte!

Blijf op de hoogteAls je je inschrijft ontvang je maximaal 4 keer per jaar mijn nieuwsflits met tips, events, inspiratie en/of aanbiedingen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar info@echtmooij.nl

× Stel je vraag